betonin
värjäys.

Teemme betonin kemiallista värjäystä ja patinavärjäystä.

Umbra-värjäys

Umbra-värjäys on kuvanveistäjä Pertti Kukkosen kehittämä betonin kemiallinen värjäysmenetelmä, joka luo värikylläisen pinnan säilyttäen betonin omanaispiirteet ja tekstuurin. Värjäys soveltuu niin elementtipinnoille, paikallavalupinnoille, uudiskohteille kuin korjausrakentamiseenkin. Pohjatyönä toteutetaan huolellinen sementtiliiman poisto ART-Betonin tarjoaman ohjeistuksen mukaan, esimerkiksi hiekkapuhaltamalla. Pinta on pitkäikäinen ja huoltovapaa. Pertti Kukkonen toimii ART-Betonissa vanhempana asiantuntijana.

Patinavärjäys

Tarjoamme kemiallisen värjäyksen lisäksi pigmenttiin perustuvaa betonin patinavärjäystä. Värjäys toteutetaan kerroksittain käyttäen eri pigmenttejä, jolloin saavutetaan sävykäs lopputulos ja säilytetään betonin ominaislaatu. Työ tehdään käsityönä.

Luonnollinen ja sävykäs väri sointuu hyvin luonnon elementteihin. Umbra on erittäin pitkäikäinen ja mahdolliset naarmut tai kolhut on helppo peittää. Kemiallinen värjäys ulottuu syvemmälle kuin esimerkiksi maalaus, joten pinta ei ole herkkä vaurioille. Umbra on myös hyvä pohja antigraffiti-käsitelylle ja valmis pinta on helppo korjata. 

Umbraa ja patinavärjäystä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa.

Miksi ART-Betoni?

Meillä on vuosien monipuolinen kokemus betonin kanssa työskentelystä

Suhtaudumme jokaiseen projektiin yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti

Kaikki työntekijämme ovat myös osakkaita

kiinnostuitko palveluistamme?

TOP