Arkkitehti- ja suunnitteluneuvonta

Suunnitteluneuvonta

Ilari Kohtamäki

Arkkitehti- ja suunnitteluneuvontamme auttaa suunnittelun kaikissa vaiheissa

Suunnitteluneuvontamme auttaa suunnitelussa, tuotteiden ymmärtämisessä, mahdollisuuksien hahmottamisessa ja sopivien ratkaisujen löytämisessä puhelimitse, sähköpostilla ja kasvotusten. Teemme kohdekohtaiset värimallit suunnittelijan toiveiden mukaan ja toimitamme ne toimistollenne. Projektin edetessä teemme kohteeseen isommat mallit, jolloin sävyyn on vielä mahdollista vaikuttaa. Avustamme viestinnässä kaikkiin suuntiin myös työmaalla ja kohteen valmistuttua.

Palveleva pintakäsittely-yritys

ART-Betoni Oy tarjoaa suunnittelijoille kattavan ohjeistuksen liittyen betonin estetiikkaan ja erityyppisiin patina- ja kuultovärjäyskäsittelyihin.

Olemme kotimainen yritys, jolla on omat työntekijät ja tuotteet. Työntekijöillämme on pitkä kokemus värjäyskäsittelyistä ja useimmilla taiteellinen tausta ja ymmärrys siitä, mitä lopputulokselta halutaan. Teemme projektin alkuvaiheessa riittävän määrän värimalleja ja suunnittelija voi säätää sävyt juuri toiveidensa mukaisesti. Seuraamme tarvittaessa tehdasvalmistusta ja olemme mukana eri vaiheissa varmistamassa tavoitellun lopputuloksen saavuttamisen. ART-Betoni Oy hoitaa tarvittaessa koko pintakäsittelyn alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Teemme myös hiekkapuhalluksia, sementtiliiman poistoja, sekä vaurioituneiden betonipintojen korjauksia kuultavien käsittelyjen pohjaksi.

Kaikki tarjoamamme värjäyskäsittelyt ovat sellaisia, joissa betoni ei maalaamisen tavoin peity, vaan sen materiaalin tuntu ja mineraalisuus säilyy näkyvillä.

Vivahteikas pinta kestää hyvin kulumista ja ikääntyy kauniisti. Se on ekologinen ja ekonominen elinkaaren alusta loppuun. Sävykkään ulkonäön lisäksi etuina ovat huoltotarpeen vähyys ja korjausten helppous. Kuultovärien toteutuksen onnistuminen on voimakkaasti tekijästä riippuvainen. Tämän tulee olla kokenut ja ymmärtää tavoiteltu lopputulos, joka tulee aina tarkentaa mallikappaleiden avulla yhdessä suunnittelijoiden kanssa.

elävän pintakäsittelyn edut

elävä sävy

1.

Tuotannon sävyerot elementeissä ovat esteettisesti hyödynnettävissä.

logistiikka

3.

Kuljetuksessa ja työmaalla aiheutuneet kolhut ja niiden paikkaukset mukautuvat elävään pintaan.

huoltotarve

2.

Vähäinen huoltotarve ja siksi edullinen myös pitkällä tähtäimellä.

harmaa betoni

4.

Perusbetoni sopii hyvin pohjaksi. Käsittelyt voidaan toteuttaa mille
tahansa harmaalle betonipinnalle.

Arkkitehdin opas (pdf)

ota yhteyttä.

Palaamme asiaan pian!