muut menetelmät

Lasyyrimaalaus

Lasyyri- / lasuurimaalaus on yhdellä sävyllä totetutettava läpikuultava pintakäsittely, joka tarjoaa tasaisesti kuultavan ja tyylikkään lopputuloksen kustannustehokkaaseen hintaan. Lasyyrivärjäys soveltuu sekä uusiin että vanhoihin kohteisiin, ennestään pinnoittamattomille sekä uusille betonivalu ja elementtipinnoille. Maalaustyö tehdään yhteen kertaan ja se voidaan toteuttaa millä tahansa sävyllä. Lasyyrikäsittely toteutetaan silikaattimaaleilla. Teemme aina koepalat, ja toteutamme pinnan nyanssit asiakkaan toiveet huomioiden. Työ tehdään käsityönä esteettisesti korkeita standardeja noudattaen. Lasuuriväri herättää pinnan eloon niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

a

sävy

Yksittäinen kuultava väri missä tahansa RAL- tai NCS-sävyssä.

a

läpikuultava

Lasuurimaali mahdollistaa kuultavan väripinnan, mikä luo sävyisän lopputuloksen vaikka maalaus toteutekaankin vain yhtä väriä käyttäen.

a

kustannus-tehokas

Lasyyrimaalaus tehdään kertaluontoisesti, minkä vuoksi hinta on kohtuullinen. Pieniä paikkauksia varten on kehitetty silikaattipitoinen paikkamaali, jonka sävy vastaa keskimääräistä Umbran sävyä. Se toimii maalin tavoin, ja sitä voi ohentaa tarvittavan sävyn saavuttamiseksi. Pinnan puhdistukseen voi käyttää mietoja pesuaineita ja kevyttä painepesua.

a

suunnittelu-ohjeita

Tilaajan on hyvä tiedostaa lasyyrimaalaukselle luonteenomainen kuultava maalipinta. Eri osapuolten on huolehdittava mallikappaleiden valmistuksesta ajoissa.

a

tekniset vaatimukset

Lasyyrin hyvän lopputuloksen lähtökohtana on, että elementtien pinnasta on poistettu muottiöljyn jäämät ja muut epäpuhtaudet.

muut pintakäsittelyt

Tarjoamme omien menetelmiemme lisäksi myös muita betonin ja kiviaineksen suojaus ja erikoiskäsittelyitä pyydettäessä. Meiltä onnistuvat esimerkiksi erilaiset puhalluspalvelut, happopesu, impregnointiin perustuva suojauskäsittely, Keim -Lasur maalaus, Faceal Color kuultovärikäsittelyt sekä monet muut värjäys, maalaus ja pintasuojauspalvelut. Kysy lisää niin etsitään yhdessä parhaiten tarpeisiisi sopiva tuote, menetelmä ja ratkaisumalli.

a

puhallus

Teemme pohjatöitä omiin kohteisiimme hiekkapuhaltamalla.

a

happopesu

Toteutamme happopesemällä pintojen puhdistuksia, mikäli kohteessa on puuttellisesti puhdistetut pinnat.

a

graffitisuoja

Teemme kohteisiimme graffitisuojauksia valikoiduilla aineilla. Uhrautuvat suojaukset voidaan toteuttaa mille tahansa pinnoille. Pinto -pintasuoja-aineen yhteydessä myös kesktävä suoja on mahdollinen.

a

konsultointi

Autamme mielellämme oikeiden menetelmien löytämisessä myös pohjatöiden ja jälkitöiden osalta. Mikäli emme tarjoa tarvittavaa palvelua, ohjaamme asiakkaat sopivan asiantuntijan puheille.

a

Faceal Color

Toteutamme pintakäsittelyitä laaja-alaisesti eri valmistajien tuotteilla. Olemme toteuttaneet kohteita muunmuassa Uudenmaan pintasuojaus Ky:n Faceal Color pintasuoja-aineella.

a

Keim Lasur

Toteutamme kohteita pyydettäessä myös tavanomaisilla silikaattipohjaisilla maaleilla, kuten Keim Design ja Concretal -Lasur lasuurimaaleilla.

Autamme asiakkaitamme kohdekohtaisten ratkaisujen löytämisessä ja kaikissa betonin pintakäsittelyyn liittyvissä tarpeissa.

avaimet käteen periaatteella

suunnitteluneuvonta

1.

Autamme arkkitehteja ja suunnittelijoita löytämään sopivan värimaailman ja toteutustavan.

pohjatyöt

3.

Pohjatöiden laatu on ratkaiseva tekijä pintakäsittelyn kestävyyden ja laadun kannalta. Huolehdimme että valmisteleva työ on tehty moitteettomasti, ennen kuin toteutamme värjäykset.

hankesuunnittelu

2.

Etsimme ratkaisut ja suunnittelemme toteutuksen  vaiheet yhdessä tilaajan kanssa. 

betonin pintavärjäys

4.

Ammattilaisemme toteuttavat betonin värjäyksen. Työn etenemisestä raportoidaan asiakkaalle ja odottamattomissa tilanteissa ratkaisut etsitään yhdessä.

Arkkitehdin opas (pdf)